Het kleine geluk traject

Een weg van duizend mijl begint met een eerste stap
(Lao Tse)

Herken je dit?

– Ben je net zoals veel andere vrouwen vaak bezig om rekening met iedereen te houden, waardoor je wat je zelf belangrijk vindt een beetje kwijt bent geraakt?
– Ben je moe, omdat je zoveel ballen in de lucht moet houden?
– Vind je het lastig om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen?
– Voel je je gestrest, is je hoofd vol door alle drukte?
– Ben je vaak hard voor jezelf, stel je hoge eisen aan jezelf?
– Voel je je regelmatig onzeker?
– Wil je graag meer in balans komen en weer ontdekken waar je energie van krijgt? Dan is mijn coachingstraject Het kleine geluk traject en/of individuele therapie met o.a. ACT iets voor jou.

  • Door het drukke (gezins)leven de verbinding met elkaar kwijtgeraakt en steeds tegen dezelfde obstakels aanlopen, die zorgen voor ruzie?
    Samen kunnen we dan met IBCT relatietherapie werken aan waar jullie tegenaan lopen, waardoor er o.a. weer meer verbinding en positiviteit komt en de communicatie verbetert.
Je bent niet de enige die hier tegen aanloopt

In de huidige maatschappij, waar alles snel gaat en iedereen het perfect voor elkaar lijkt te hebben, is het logisch dat je ook snel meegaat hierin. Druk bent met ‘het perfecte plaatje’ creëren. Maar in de praktijk is het vaak niet zo makkelijk om alle rollen te combineren van o.a. werk, ouder, partner, vriend(in) en ga je snel over je grenzen, waardoor je moe en gestrest raakt. Doordat de meeste mensen meegaan in deze ‘ratrace’, is het niet zo makkelijk om zelf andere keuzes te maken, die beter bij je passen en waar je meer energie van krijgt.

  • Dit is ook van invloed op relaties. Veel mensen krijgen te maken met relatieproblemen. Met IBCT relatietherapie leren jullie op een andere manier hiermee omgaan en krijgen jullie veel handvatten om weer samen positief vooruit te kunnen.
Ik kan je helpen

– Weer meer in balans zijn: je leert meer in het moment zijn, waardoor je beter voelt waar je behoefte aan hebt. Merkt eerder je eigen grenzen op, leert opkomen voor jezelf en herkent sneller wanneer je rust nodig hebt.
– Je ontdekt weer wat je belangrijk vindt en maakt bewustere keuzes.
– Door de oefeningen leer je ook meer compassie te hebben voor jezelf, milder te zijn.
– Je ontdekt waar je kracht ligt, maar je kwetsbaarheid mag er ook zijn.

Hierdoor kom je lekkerder in je vel en krijg je weer meer energie, doordat je meer leeft volgens wat je belangrijk vindt in je leven en minder over je grenzen gaat.

  • Weer beter naar elkaar leren luisteren en communiceren; rekening houden met elkaars behoeften en beter leren omgaan met onderlinge verschillen; anders omgaan met obstakels/stress en terugkerende problemen, die zorgen voor ruzie; weer meer onderlinge positiviteit.
Praktische informatie

-Bij Het kleine geluk coaching zijn zowel wandelcoachtrajecten als losse wandelcoachgesprekken in de prachtige natuur van Drenthe mogelijk.
-Verder ben ik ook psycholoog en kunnen we de gesprekken bij verschillende klachten (bijvoorbeeld bij burn-out, stress, angsten, depressies, HSP) ook al wandelend doen. Hierbij gebruik ik oa ACT (acceptance and commitmenttherapie).
Daarnaast geef ik IBCT relatietherapie.

Coachingstraject Het kleine geluk traject:
– Kennismakingsgesprek in de natuur, waarbij we kijken waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen bereiken/veranderen.
– Daarna nog 4 wandelcoachwandelingen van 1,5 uur in de natuur.
– Bij vragen altijd de mogelijkheid om contact te hebben via Whatsapp/mail.
Een investering in jezelf van:
– Particulier tarief €500 (dit wordt niet vergoed via de verzekering, maar vaak wel via werkgevers; het kan in 2 termijnen betaald worden)
Gun jij jezelf een fijner leven?
– Voor het zakelijke tarief, kan je contact met me opnemen.
ACT pakket
– Kennismakingsgesprek
+ aanvullend 4x psychologisch consult al wandelend mbv ACT
€500 voor wandelingen van 1,5 uur of €350 voor wandelingen van 1 uur.

Losse wandelcoachgesprekken/psychologisch consult:
Ook zijn er losse wandelcoachwandelingen/ een psychologisch consult mogelijk.
– Particulier tarief: €100 voor 1,5 uur
– Particulier tarief: €70 voor 1 uur
– Voor het zakelijke tarief, kan je contact met me opnemen.

Meer informatie

– Over de wandelcoaching
– Voor meer informatie of een vraag, neem gerust contact op!


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.